Με μεγάλη επιτυχία, έντονη συγκίνηση και μηνύματα ίσων ευκαιριών και συμπερίληψης, πραγματοποιήθηκε ο 19ος Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» του Junior Achievement Greece, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Στην κατηγορία Βραβεία Company Junior 2024, μεγάλη διάκριση απέσπασε το 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης με την κατάκτηση του 1ου Βραβείου στην Εικονική Επιχείρηση «Odysseous Destiny»!

Η μαθητική επιχείρηση με τίτλο ODYSSEOUS DESΤΙΝΥ, δημιουργία μαθητών Α Γυμνασίου, επιλέχτηκε ως η καλύτερη και το βραβείο απένειμε η κ. Εύα Λιανού, Γενική Διευθύντρια Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Στο εγχείρημα συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ομάδας “ΜΗΤΙΣ” Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, Προκοπίου Αντώνη, Κοσσιώρη Παναγιώτα, Λιναρίτη Σταύρο, Καλομοίρη Κατερίνα, Koύσκο Παναγιώτη και Πότκα Ορέστη καθώς και τις υπεύθυνες καθηγήτριες κα Σουρίδη Παναγιώτα και κα Κουτσούλη Ασπασία.

«Τέτοιες δράσεις, που στηρίζονται στη βιωματική εκπαιδευτική διαδικασία, είναι φανερό ότι ενισχύουν τις κοινωνικές δεξιότητές των μαθητών μας, την καινοτόμο σκέψη και την πρακτική εφαρμογή της με δημιουργικό τρόπο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την προσπάθεια και την επιτυχία τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που τα στήριξαν. Πάντα πρωτιές και επιτυχίες!», ευχήθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.