Μια σημαντική δωρεά παρέλαβε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης από το Τμήμα ΑΗΕΡΑ HELLINIKON HJ49 “Golf Club”.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μητρομάρας (optic stores Mitromaras)  και μέλος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HELLINIKON HJ49 “Golf Club” προσέφερε 25 σκελετούς οράσεως με οφθαλμικούς φακούς σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη σύμφωνα με  τα κριτήρια του κοινωνικού παντοπωλείου.

Από την πλευρά του Δήμου τη δωρεά παρέλαβαν τα στελέχη της Δομής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για τη συνεργασία και την υποστήριξη και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία και το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.

«Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες συμπολίτες μας που με τις ενέργειές τους σκέφτονται και βοηθούν έμπρακτα το κοινωνικό σύνολο χαρίζοντας απλόχερα αγάπη και φροντίδα σε κάθε έναν που έχει ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ευχόμενος αυτές οι κινήσεις να βρίσκουν μιμητές για το καλό όλων.