Σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 η τελετή Αδελφοποίησης μεταξύ της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης “Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων” και του Χορευτικού Συλλόγου της Αγίας Άννας “Νηλεύς” στην παραλία της Αγίας Άννας, ημερομηνία ορόσημο, αφού η 7η Απριλίου είναι η ημέρα της Απελευθέρωσης της Εύβοιας από τους Τούρκους.
Στα πλαίσια της Αδελφοποίησης, πραγματοποιήθηκε από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης συμβολική δενδροφύτευση μιας Ελιάς στο νέο λιμάνι, με την ευχή να πολλαπλασιαστούν και να ομορφύνουν την περιοχή, ώστε να γίνει το ίδιο υπέροχη όπως ήταν πριν την μεγάλη καταστροφή της πυρκαγιάς.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Γιάννης Τσαρπαλής, τονίζοντας την σπουδαιότητα της Αδελφοποίησης των δυο Συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου -Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιωτης, χαιρέτησε την εκδήλωση και τόνισε τους δεσμούς που συνδέουν τους δύο Δήμους, την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο και εξέφρασε την χαρά του για την Αδελφοποίηση των δύο Συλλόγων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Τσαρπαλής, ο Τζιάλλας Μιχάλης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Γ’ Ηλικίας, ο Λάζαρος Τογρίδης Εντεταλμένος Σύμβουλος της “Εύρυθμης Λειτουργίας της Πόλης” και η Αναστασία Ευαγγέλου, Συμπαράστασης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Από τον Δήμο Μαντουδίου -Λίμνης-Αγίας Άννας παρευρέθηκε εκτός του Δήμαρχου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Οργάνωσης, Ηλεκτροφωτισμού και Εξοικονόμησης Ενέργειας Άγγελος Κωνσταντινάκης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Ευμορφία Πασχαλίδη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελική Ανδρέου και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Άννας Ματίνα Γεωργάκαινα.

Από το Δ.Σ. της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης “Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων” παρόντες ήταν ο Προέδρος Κώστας Λώλης , ο Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γούλας, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Καπλάνης, η Γραμματέας Μίνα Παπαευαγγέλου, η Ειδική Γραμματέας Αναστασία Ευαγγέλου και ο επίτιμος Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης Γιώργος Κωτσαντής.