Ο σάκος του Αη Βασίλη γέμισε από αγάπη, αλληλεγγύη και πολλά δώρα! Στη δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, συμμετείχε ενεργά και ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης.
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ο στόχος να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του τις φετινές γιορτές επετεύχθη, χάρη στην άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα αγάπης που απευθύναμε και το Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» πλημμύρισε από ανθρωπιά!
«Όλα τα παιδιά αξίζουν να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να λάβουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη εισπράττοντας παράλληλα αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά από τους συμπολίτες μας», τόνισε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ανέλαβε να διανείμει τα δώρα που συγκεντρώθηκαν στα παιδιά των κοινωνικών δομών. Το συντονισμό της δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος.