Το δίκαιο παράπονο που έχουν αρκετοί συμπολίτες ότι ότι πολλοί δρόμοι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση το γνωρίζει πολύ καλά η δημοτική αρχή και επισημαίνει ότι γι’ αυτό ευθύνονται κυρίως οι πολύχρονες εργασίες που πραγματοποιούν πολλές ΔΕΚΟ (π.χ. Φυσικό Αέριο, Εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας, ΕΥΔΑΠ κλπ) και οι οποίες αφήνουν τους δρόμους με κακοτεχνίες και μπαλώματα.

«Αναμέναμε καρτερικά και δείξαμε πολύ υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες γιατί θα ήταν κρίμα να εφαρμόζαμε την τακτική «ράβε – ξήλωνε», που θα επέφερε πολλαπλή ταλαιπωρία χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα», δηλώνει ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Τώρα που ολοκληρώνονται, ξεκινά ένας μεγάλος κύκλος ασφαλτοστρώσεων σε δεκάδες δρόμους, τόσο στο Ελληνικό όσο και στην Αργυρούπολη αμέσως μετά το Πάσχα η Λ. Κύπρου, η οδός Μακεδονίας και πολλές άλλες.

Οι ασφαλτοστρώσεις θα εκτελεστούν όλο το 2023 και θα συνεχιστούν και στις αρχές του 2024, προκειμένου να γίνουν ξανά οι δρόμοι μας ασφαλείς για τη διέλευσή σας.

«Είναι από τα τελευταία έργα που σας είχα υποσχεθεί ότι θα γίνουν και γίνονται!», τονίζει ο Δήμαρχος.

 

 

Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί το καθεστώς με τις ασφαλτοστρώσεις των δρόμων…