Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, ώρα: 20.00, η συγγραφέας Μαριβίτα Γραμματικάκη θα βρίσκεται στο περίπτερο 8 των Εκδόσεων Καλέντη για την υπογραφή των βιβλίων της: «Το μαγικό βιολί», «Το αστέρι του γίγαντα», «Το νησί της χαράς», «Η καρδιά του βασιλιά», «Το μπλε κοχύλι», «Κάποτε, ένα σύννεφο».

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ώρα: 20.00, η συγγραφέας Μάγια Δεληβοριά θα βρίσκεται στο περίπτερο 8 των Εκδόσεων Καλέντη για την υπογραφή των βιβλίων της: «Η μαγική βιβλιοθήκη της Ιζκαμπούρ», «Ο Φελόσιο και οι σκιές», «Σχολείο για σούπερ ήρωες».

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ώρα: 19.00, η συγγραφέας Μαριάννα Κουμαριανού θα βρίσκεται στο περίπτερο 8 των Εκδόσεων Καλέντη για την υπογραφή των βιβλίων της: «Ο δράκος που έπλεκε λέξεις», «Γιαννούλης Χαλεπάς – Παραμύθι από μάρμαρο», «Δέλτα όπως Διδώ».

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ώρα: 20.00, η συγγραφέας Μελίνα Ηλιοπούλου θα βρίσκεται στο περίπτερο 8 των Εκδόσεων Καλέντη για την υπογραφή των βιβλίων της: «Φανταστική βόλτα στη Θεσσαλονίκη», «Φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία», «Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο».

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, ώρα: 20.00, η συγγραφέας Μαρία Ανδρικοπούλου θα βρίσκεται στο περίπτερο 8 των Εκδόσεων Καλέντη για την υπογραφή των βιβλίων της: «Η αληθινή ιστορία ενός θαλασσόγατου», «Δάσκαλος σε δύο ρόδες», «Μύθοι στο ρυθμό της μουσικής», «Κωνσταντίνος Κανάρης τ’ όνομά μου», «Ο Ιωάννης και τα γεώμηλα της Αίγινας», «Το Βιβλίο των Καταστροφών».