ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ/FEAD Ε.Π. ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΤΕΒΑ 1

 

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή αγαθών

 

την Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2023 από τις 9:00 έως τις 14:00

 

Η διανομή των παρεχόμενων ειδών θα διεξαχθεί στο χώρο

του Γ΄ Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης, Λ. Βουλιαγμένης 602 και Ιμέρας.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Οι δικαιούχοι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως από την Υπηρεσία μας, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την ημέρα της διανομής, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Aστυνομική Tαυτότητα ή Διαβατήριο
  • Αν δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι ή οι συνδικαιούχοι, απαιτείται οι εκπρόσωποι τους να φέρουν την Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ του/της αιτούντα/ούσης

Δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο εξυπηρέτησης σε άλλη ημέρα πέραν της προκαθορισμένης. Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν αποκλειστικά κατά την ώρα που αναγράφεται στην γραπτή ενημέρωση που τους έχει αποσταλεί ως SMS και email, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στοιχεία τους.

Η χρονική κατανομή ανά επίθετο ορίζεται ως εξής:

9:00-10:00                  τα επίθετα που ξεκινούν από Β, Γ, Δ, Ε, Ζ & Θ

10:00-11:00                τα επίθετα που ξεκινούν από Κ, Λ & Μ

11:00-12:00                τα επίθετα που ξεκινούν από Α, Φ & Χ

12:00-13:00                τα επίθετα που ξεκινούν από Ν, Ξ Ο & Π

13:00-14:00                τα επίθετα που ξεκινούν από Ρ, Σ & Τ

 

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι πρόκειται να διανεμηθούν αρκετά προϊόντα ανά δικαιούχο (τρόφιμα μακράς διαρκείας, προϊόντα καθαριότητας, νωπά κρέατα, φρούτα κ.α.) συνεπώς, προτείνεται η πρόσβαση με όχημα ή έχοντας καροτσάκι λαϊκής, καθώς ο όγκος των διατιθέμενων ειδών θα είναι αρκετά μεγάλος και είναι δύσκολη η μεταφορά τους.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να ακολουθούν προσεκτικά τις οδηγίες των διοργανωτών προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Δ/νσης Κοινωνικής Συνοχής του Δήμου.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213 2026090

Email: ygeia@elliniko-argyroupoli.gr

 

ΤΕΒΑ 2