1

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Συνοχής του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, και συγκεκριμένα η δομή του Κέντρου Κοινότητας και της Δημοτικής Ιματιοθήκης πραγματοποίησαν δωρεά ειδών ιματισμού και υπόδησης στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.

Η παράδοση έλαβε χώρα την Πέμπτη 18.01.2024 παρουσία του Εντεταλμένου Σύμβουλου Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνου Μηνόπουλου, υπαλλήλων του τμήματος καθώς και εθελοντών της Δημοτικής Ιματιοθήκης ενώ τα είδη μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακό όχημα του δήμου.

Μετά την παράδοση των προσφερόμενων ειδών, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους των φυλακών και υπήρξε ενημέρωση τόσο για τα προγράμματα που πραγματοποιούνται μέσα στις φυλακές στους κρατούμενους όσο και για τη λειτουργία των φυλακών.

Στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού μας υποδέχτηκαν ο Υποδιευθυντής κ. Σπήλιος, η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας, κ. Φραγκαθούλα και ο Αρχιφύλακας κ. Αραβαντινός, ενώ στις Γυναικείες Φυλακές η Διευθύντρια κ. Κωνσταντοπούλου και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Μουσκή.

Τη δράση οργάνωσαν και υλοποίησαν οι υπάλληλοι της δομής του Κέντρου Κοινότητας με την αρωγή των εθελοντριών της Δημοτικής Ιματιοθήκης στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης σε ευάλωτες ομάδες.

2
Img 0333 Img 0334
Img 0335
Img 0336
Img 0337
Img 0338
Img 0339
Img 0340