Αυτό το καλοκαίρι, τα παιδιά μας, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ανέμελες και δημιουργικές στιγμές – με πολύ χορό, παιχνίδια, κολύμβηση, δεκάδες αθλήματα και ψυχαγωγικές – πολιτιστικές δραστηριότητες – στο πρόγραμμα «Δημιουργικής Καλοκαιρινής Απασχόλησης» που ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ετοίμασε με πολύ μεράκι και κυρίως χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που έπληξαν και το Δήμο μας (όπως η πανδημία, η ενεργειακή κρίση κλπ) ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης στέκεται για ακόμα μια φορά, δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και με τη συνεργασία εξειδικευμένων επαγγελματιών θα παρέχει στα παιδιά μας δωρεάν, εξαιρετικής ποιότητας, δημιουργικά προγράμματα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν τα παιδιά των δημοτών και των κατοίκων που είναι γεννημένα το έτος 2011 μέχρι και το 2017. Η κατάθεση των αιτήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα 22 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου, κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης (Τριπόλεως 6 και Λ. Κύπρου).

Στο σχετικό έντυπο δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή.

«Ο Δήμος παρά την οικονομική κρίση που δημιουργεί ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τα οικονομικά του δήμου, στέκεται δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας», επισημαίνει ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και τονίζει ότι «ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συνεχίζει την κοινωνική πολιτική παρέχοντας για ακόμη μία χρονιά το καλοκαιρινό “Summer Camp” για τα παιδιά των δημοτών της πόλης, χωρίς χρηματικό αντίτιμο, τη στιγμή που άλλοι δήμοι για παρόμοιες δράσεις ζητούν οικονομικό αντίτιμο, και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΔΩ:

ΠΡΩΤΗ ΟΨΗ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΨΗ