Ο Σύλλογος Κρητών Ελληνικού «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και ο Δήμος Ελληνικού-  Αργυρούπολης, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 85η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 20:00, στην Κεντρική Πλατεία Σουρμένων Ελληνικού.

85 χρόνια μετά τη Μάχη της Κρήτης, αποτίουμε φόρο τιμής στους άνδρες και τις γυναίκες που με θάρρος και αυταπάρνηση υπερασπίστηκαν την ελευθερία και έγραψαν μία από τις πιο ένδοξες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.

Η βραδιά περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα με έργα του Μίκη Θεοδωράκη, με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Ειρήνη Τουμπάκη και Αντώνη Ανδρουλάκη, υπό τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας και χορούς από τον Σύλλογο Κρητών Ελληνικού, τον Σύλλογο Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας, την Ένωση Ποντίων Σουρμένων και το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών.

H εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Lamda Development.

Είσοδος Ελεύθερη

Σας περιμένουμε!
Img 4620 Layout 1