Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για τη Στοματική Υγεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Στοματική Υγεία (20 Μαρτίου) και την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down (21 Μαρτίου),την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024.

Στόχος είναι η ενημέρωση γονέων, κηδεμόνων, φροντιστών και εκπαιδευτών των ατόμων με αναπηρία για την τεράστια σημασία που έχει η καλή στοματική υγεία στη γενική υγεία όλων και ,κυρίως, στα άτομα με αναπηρία, τα οποία δικαιούνται και αξίζουν τη βέλτιστη φροντίδα από όλους μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κτιριακό Συγκρότημα ΑμεΑ του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δραγατσανίου 1 και Βοσπόρου στο Ελληνικό, την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρες 10πμ-12:30μμ.

Η δράση θα ξεκινήσει με ομιλία από τον κ. Βασίλη Παπαιωάννου, Αναπληρωτή Καθηγητή Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και την κ. Φλώρα Ζερβού Βάλβη, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής και Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας.

Κατόπιν, θα ακολουθήσει διαδραστικό μέρος με επίδειξη στοματικής υγιεινής σε άτομα με αναπηρία και τους φροντιστές τους.
Afisa