Κατά τον εορτασμό της  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940,   θα πραγματοποιηθούν  από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες κορυφώνονται με τις καθιερωμένες παρελάσεις την Παρασκευή  28 Οκτωβρίου 2022  και συγκεκριμένα:

Στην Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού ώρα 10.15 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης και 11.00 π.μ. παρέλαση επί της Λεωφ. Ιασωνίδου από την οδό Αμαζόνων έως την οδό Ριζούντος.  Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας στο Ελληνικό θα γίνει από την Τοπική Σύμβουλο Ελληνικού κα Σταυρούλα Γαλανού.

Στην Δημοτική Κοινότητα Αργυρούπολης ώρα 10.45 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και 11.30 π.μ. παρέλαση επί της Λεωφ Μαρίνου Γερουλάνου από την Στ. Σαράφη έως την οδό Μακεδονίας. Η εκφώνηση του  Πανηγυρικού της Ημέρας στην Αργυρούπολη θα γίνει από τον αιδεσιμολογιότατο πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Δημήτριο Νάτση

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ιωάννης  Κωνσταντάτος θα παραστεί και στις δύο παρελάσεις των δημοτικών κοινοτήτων.

Σας παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση του προγράμματος