Το πακέτο αγάπης, ξεκίνησε να διανέμεται από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο σε όλους τους δικαιούχους, για να περάσουν και φέτος τις γιορτές με χαρά και αίσθημα αλληλεγγύης. Σκοπός μας είναι, κανένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι να μη μείνει άδειο από τα αναγκαία αγαθά, γι’ αυτό και το πακέτο αγάπης περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, γλυκά και δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας που προσέφεραν με όλη τους τη διάθεση τα αγαθά, καθώς και τους εργαζομένους στη κοινωνική υπηρεσία που με πολύ αγάπη, ετοίμασαν τα πακέτα για τους συνανθρώπους μας.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φροντίζουμε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.
Ευχή μας είναι, οι συμπολίτες μας και οι οικογένειές τους να μην χρήζουν κοινωνικής υποστήριξης, αλλά να μπορούν να διαβιούν αξιοπρεπώς και να ευημερούν. Όσο χρειαστεί, θα είμαστε στο πλευρό τους, γιατί ο άνθρωπος και η αξιοπρεπής διαβίωσή του, για εμάς είναι προτεραιότητα», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Το συντονισμό της δράσης έχει ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος.