Με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων σας καλούμε να γιορτάσουμε ξανά.. μαζί τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη μας!

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα: http://online.anyflip.com/hgxs/ftjm/mobile/

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,

Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου έφτασε και η διάθεσή μας απογειώνεται μαζί με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης για μικρούς και μεγάλους.

Με την ευχή, να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία για τα καλά και να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, προσέχουμε πάντα, να είμαστε ασφαλείς και υγιείς για να απολαύσουμε στο έπακρο την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου.

Και φέτος τα Χριστούγεννα έχουμε ετοιμάσει δωρεάν για εσάς ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικοθεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια, συναυλίες, χορούς και το αγαπημένο kids festival..

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά, και να χαρίσουμε απλόχερα αγάπη και ζεστασιά, μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης και της πίστης στη ζωή μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα, ευτυχισμένα και ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευημερία, σε εσάς και τις οικογένειες σας!

 

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

 

 

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί με αυτά μια περίοδος με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, δράσεων και αμφίδρομης επικοινωνίας, που ετοιμάσαμε για όλους εσάς.

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας, εξασφάλισε για μια ακόμη φορά, ποιοτικές και θεαματικές δράσεις που θα χαρίσουν χαμόγελα, κέφι, ξενοιασιά και νοσταλγία στην πιο γιορτινή εποχή του χρόνου.

Πάντα, με γνώμονα το καλύτερο για τους συμπολίτες μας, δημιουργήσαμε και φέτος εντελώς δωρεάν ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο θα βρουν διέξοδο μικροί και μεγάλοι!

Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με υγεία και ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες για την άψογη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

 

Φώτης Ιασωνίδης

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού