Τα Χριστούγεννα απλώνονται στην πόλη και ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας, μεριμνά προκειμένου να μη λείψει κανένα βασικό αγαθό από κανένα σπίτι!

Και αυτές τις γιορτές απλώνεται ένα δίχτυ αλληλεγγύης σε 500 οικογένειες του Δήμου μας που θα παραλάβουν γεύμα αγάπης με κρέας, κρασί, γλυκίσματα και δώρα για τα παιδιά! Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, έχοντας το σημαντικό και σπουδαίο ρόλο του βοηθού του Άγιου Βασίλη, στέκεται με ουσιαστικό τρόπο δίπλα στον καθένα και την καθεμία που χρειάζεται υποστήριξη.

«Φροντίσαμε μέσα από τις Κοινωνικές μας δομές να δώσουμε ένα πακέτο αγάπης σε κάθε οικογένεια που είναι ωφελούμενη προκειμένου να απολαύσει στο γιορτινό τραπέζι εκτός από τα απαραίτητα βασικά αγαθά και όσα προτάσσει το εορταστικό κλίμα. Με την ευχή κάθε χρόνο να είναι ολοένα και λιγότεροι οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και με την ευχή να παραμένει ισχυρό το πνεύμα αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης θα βρίσκεται πάντα αρωγός και στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Τα Χριστούγεννα μέσα από τις Κοινωνικές Δομές μοιράζουμε ένα έξτρα πακέτο αλληλεγγύης, εκτός του μηνιαίου που τακτικά λαμβάνουν οι ωφελούμενοι στο Δήμο μας.  Με την ευχή να μην νιώθει κανείς μόνος, αυτές τις άγιες ημέρες, η Κοινωνική Υπηρεσία κάνει πράξη την έμπρακτη συμπαράσταση», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που στηρίζουν τις κοινωνικές μας δομές καθώς και τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου μας, γιατί όλοι μαζί είμαστε μια αλυσίδα αγάπης που δυναμώνει!

Καλές γιορτές!