Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις προστέθηκαν στην αναγνώριση των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε όλους τους τομείς της διοίκησης μας.

Κατά τη διάρκεια της 5ης Διεθνούς Έκθεσης verde.tec 2023 που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας 17-19 Μαρτίου 2023 απονεμήθηκαν στο πλαίσιο των Greek Green Awards βραβεία.

Ο Δήμος μας ξεχώρισε παραλαμβάνοντας δύο διακρίσεις. Το πρώτο βραβείο ήταν «Καινοτομίας» στην Κατηγορία «Έξυπνη Πόλη» και το δεύτερο βραβείο ήταν για την «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Βιοαποβλήτων» στην κατηγορία «Απόβλητα».

Παραλαμβάνοντας αυτοπροσώπως τα βραβεία ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλους τους συντελεστές, την επιτροπή και κυρίως τους Αυτοδιοικητικούς του Συναδέλφους. Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι «αυτή είναι η ωραία πλευρά της Ελλάδας που η Αυτοδιοίκηση κρατάει ψηλά. Οι συνάδελφοι Δήμαρχοι δείχνουν με τις καλές πρακτικές τους ότι υπάρχει η Ελλάδα της δημιουργίας, της καινοτομίας, της πρακτικής. Είμαστε περήφανοι που ο Δήμος μας πρωταγωνιστεί και σε αυτό, όπως πρωτοπορεί και στο βουνό και στην επένδυση του Ελληνικού. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας ψηλά και η Αυτοδιοίκηση να είναι η αφετηρία μόνο θετικών εξελίξεων για τη χώρα».

Στην παραλαβή των βραβείων το Δήμαρχο συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός και ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Θωμάς Κατσαγώνης.

Δείτε το βίντεο από τη βράβευση και τις δηλώσεις του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου:

 

 

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση του Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων και των καλών πρακτικών του Δήμου μας από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κρητικό: