Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα στα σχολεία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και τα παιδιά μας ξεκίνησαν επίσημα τη νέα μαθητική χρονιά γεμάτα όρεξη και ενθουσιασμό.

Κοντά στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, δίδοντας τις ευχές τους για μια καλή και παραγωγική σχολική χρονιά και δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της διοίκησης σε θέματα παιδείας, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδρου και μέλη των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή φώτιση στα παιδιά, να είναι γερά και όλοι – γονείς, εκπαιδευτικοί και Δήμος – θα βρίσκονται όπως κάθε φορά στο πλευρό τους.

Στο κατά τόπους χαιρετιστήριο μήνυμά της η Δημοτική Αρχή εστίασε σε όλα όσα έχουν συντελεστεί κατά τη διάρκεια της δημοτικής θητείας και τα οποία έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στο να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Επίσης, τονίστηκε ότι η προσπάθεια δε σταματά ποτέ καθώς η παιδεία είναι ένας συνεχής αγώνας για την δημοτική αρχή που έχει θέσει ως προτεραιότητά της την ασφάλεια και την διαρκή βελτίωση των σχολικών μονάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις σχολικές μονάδες τόσο από τους διευθυντές όσο και από τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων αναγνωρίστηκε η άψογη συνεργασία με τον δήμο και όλοι ευχήθηκαν να συνεχιστεί αυτή καθώς συμβάλλει στο καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά μας.

Καλή αρχή! Καλή Σχολική χρονιά με υγεία και φώτιση σε όλους!