Τα παιδικά χαμόγελα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και επιβεβαιώνουν πως τα παιδιά περνούν φανταστικά στο Summer Camp του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Με δύο καλοκαιρινές γιορτές, μια την Δευτέρα 1η Ιουλίου για τα νηπιάκια μας και μια την Τετάρτη 3 Ιουλίου για τα παιδιά του Δημοτικού, με τους γονείς να κατακλύζουν το 1ο Νηπιαγωγείο Ελληνικού, το 9ο Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης και το Κλειστό της οδού Ολυμπίας, αντίστοιχα.

Στις καλοκαιρινές γιορτές απολαύσαμε χορογραφίες και χαρήκαμε τα παιδιά που μετέφεραν με τα χρωματιστά μπαλονάκια μηνύματα για την αξία του αθλητισμού, της ειρήνης και της αγάπης. Τραγούδι, χορός και Ολυμπιακοί Αγώνες συνέθεσαν το όμορφο σκηνικό που δημιούργησε ακόμα περισσότερες αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Νικοθόδης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο της πόλης, ευχαρίστησε διπλά τους γονείς για την παρουσία τους και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν κάθε χρόνο στα καλοκαιρινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης. «Η Διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει για τα παιδιά μας ένα camp ασφαλές, δημιουργικό με πολλές δραστηριότητες και κυρίως δωρεάν στηρίζοντας πολλαπλά τις οικογένειες », δήλωσε ο Βαγγέλης Νικοθόδης.

«Αυτό το καλοκαίρι, τα παιδιά μας, είχαν τη δυνατότητα να περάσουν ανέμελες και δημιουργικές στιγμές – με πολύ χορό, παιχνίδια, κολύμβηση, δεκάδες αθλήματα και ψυχαγωγικές – πολιτιστικές δραστηριότητες – στο πρόγραμμα «Δημιουργικής Καλοκαιρινής Απασχόλησης» που ο Δήμος μας ετοίμασε με πολύ μεράκι και κυρίως χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό», σημείωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς όλους, που συνέδραμαν για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος, δημιουργώντας νέες ανέμελες καλοκαιρινές αναμνήσεις.