Μετά από πάρα πολλά χρόνια το Καρναβάλι επανήλθε με τον πλέον δυναμικό τρόπο στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης. Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, ήταν ένα γλέντι που απογείωσε τη διάθεση στα ύψη.

Εκατοντάδες καρναβαλιστές, μικροί και μεγάλοι, γέμισαν με χρώμα, ανεμελιά και χαμόγελα την Μαρίνου Γερουλάνου που έσφυζε από ζωή και αισιοδοξία.

Μάσκες, κομφετί, σερπαντίνες, στολές, φαντασία, κέφι, μουσική και χορός συνέθεσαν την καρναβαλική παρέλαση.

Μαθητές από τα σχολεία της πόλης μας παρέλασαν παρέα με ξυλοπόδαρους, μασκότ, ζογκλέρ και μπάντα με κρουστά, δίνοντας το σύνθημα για ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα. Κορίτσια του face painting απογείωσαν το αποκριάτικο μακιγιάζ.

Η συναυλία με τον αιώνια έφηβο, τον μοναδικό μας Πασχάλη μας ξεσήκωσε με επιτυχίες από τους OLYMPIANS και τις δεκαετίες 60’, 70’, 80’, 90’ μέχρι και σήμερα.

Την παρουσίαση έκανε με καυστικό και ιδιαίτερο χιούμορ ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους γονέων και στα παιδιά μας, στα ΚΑΠΗ, στον Ιππόκαμπο ΑΜΕΑ, στους παιδικούς σταθμούς, στους Ηπειρώτες που μας έδειξαν πως τρίβουν το πιπέρι και βεβαίως στην πολιτιστική επιτροπή του Δήμου μας και τους εθελοντές για την άψογη οργάνωση!

Οι απόκριες στο Δήμο μας έμειναν αξέχαστες με αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν!!! Και του χρόνου με υγεία!!!», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.