Η καρδιά του εθελοντισμού της πόλης μας χτύπησε και πάλι στον Υμηττό, με τη νέα μεγάλη δενδροφύτευση στο βουνό μας. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, πετύχαμε να αναδασώσουμε άλλο ένα τμήμα του Υμηττού, στην Αργυρούπολη, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το πράσινο στο βουνό μας.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τους εθελοντές και όλους τους φορείς της πόλης δώσαμε νέα ανάσα ζωής στον Υμηττό μας.

«Οι αναμνήσεις που δημιουργούμε και οι συνήθειες που υιοθετούμε μέσα από βιωματικές δράσεις, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για ένα ελπιδοφόρο μέλλον, για τον τόπο μας και τα παιδιά μας που με την συγκλονιστική συμμετοχή τους απέδειξαν πως “κρατούν” το βουνό στα χέρια τους. Πάντα στην πρώτη γραμμή για να μείνει ο Υμηττός μας ένας πνεύμονας πρασίνου που τόσο έχει ανάγκη το 1,5 εκ. πολιτών που ζουν πέριξ αυτού», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης & Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος.