Κυριακή στη Βιβλιοθήκη – Η δράση συνεχίζεται!

Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου με τίτλο “Αν είχες ένα δεινόσαυρο”.

Την Κυριακή 26 Απριλίου στις 11:00 το πρωί, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελληνικού – Αργυρούπολης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της σε μικρούς αναγνώστες για μια ξεχωριστή συνάντηση με το βιβλίο “Αν είχες έναν Δεινόσαυρο” της Linda Bailey (εκδόσεις Κλειδάριθμος), στο πλαίσιο της αγαπημένης δράσης “Κυριακή στη Βιβλιοθήκη”.

Η παρουσίαση, με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών Μαρίας Θεοχάρη και Βάσως Λέκου, απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 10 ετών και επιχειρεί να μετατρέψει την ανάγνωση σε μια ζωντανή διαδικασία συμμετοχής και έκφρασης. Μέσα από την ιστορία ενός… απρόσμενου φίλου, τα παιδιά καλούνται να σκεφτούν, να γελάσουν και να δώσουν τη δική τους εκδοχή σε ένα παιχνίδι φαντασίας που ξεκινά από τις σελίδες και φτάνει πολύ πιο πέρα.

Η δράση εντάσσεται στον σταθερό κύκλο εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης του Δήμου μας που φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στον κόσμο του βιβλίου, καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα και τη χαρά της ανάγνωσης με τρόπο άμεσο και ουσιαστικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Ρεθύμνης & Δωδεκανήσου 37, Αργυρούπολη)/

Μια Κυριακή που χωρά μια ιστορία, λίγη φαντασία και έναν δεινόσαυρο που ίσως τελικά… μοιάζει περισσότερο απ’ όσο φανταζόμαστε.

Είσοδος Ελεύθερη – Σας περιμένουμε!
6