Μάγεψε τους παρευρισκόμενους η χορωδία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, όπου πραγματοποιήθηκε μία υπέροχη χορωδιακή συνάντηση, από τον Σύλλογο Επτανησίων Φθιώτιδας το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024. Υπό την καθοδήγηση της εξαιρετικής Μαέστρου κ. Μαρίνας Κατσαρού η Χορωδία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης απέσπασε θετικές εντυπώσεις για ακόμα μία φορά με τη σκηνική της παρουσία και τις ερμηνείες της, αποδεικνύοντας ότι άξια γίνεται ευρέως γνωστή, ξεπερνώντας τα τοπικά όρια.

Στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση, χορωδίες από όλη την Ελλάδα, γέμισαν μελωδίες την πόλη της Λαμίας και το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο! Συμμετείχαν η Δημοτική Χορωδία Ελληνικού – Αργυρούπολης, η Χορωδία Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η Μικτή Χορωδία Αδελφότητας Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά, η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας “San Giakomo” και φυσικά η “οικοδέσποινα” Χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων Φθιώτιδας “Ιωάννης Κουντούρης”.

Οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν μουσικά σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, ακούγοντας επιλογές τραγουδιών που ξάφνιασαν ευχάριστα αλλά και τραγούδια – “σταθερές αξίες”, αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, με τις ερμηνεύουν των χορωδιακών σχημάτων να τα αποδίδουν με σεβασμό και αγάπη για την μουσική.

Τη χορωδία του Δήμου μας συνόδευσε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Επικρατείας & Αστικής Πανίδας κ. Ειρήνη Στελλάκη.

Φωτογραφικό υλικό από www.mag24.gr