Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Κωνσταντάτου και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Θωμά Κατσαγώνη σε συνεργασία με το Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών, θα εκπονήσει το πρόγραμμα «ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που αφορά στην εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα προστασίας μέσα από την εφαρμογή πρώτων βοηθειών, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν & έχουν την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού. Αφορούν μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων και όλων των τάξεων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας και προφανώς τους εκπαιδευτικούς μας. Ήδη πιλοτικά έγινε χθες μάθημα στο 1ο ΓΕΛ Αργυρούπολης.

Καλούμε όλα τα σχολεία του Δήμου μας να δηλώσουν στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης την συμμετοχή τους σ΄ αυτό το πρόγραμμα επικοινωνώντας με τα:

Τηλέφωνο –  2132018781-2

Τηλεφωνικό Κέντρο 2132018700

και email: tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr

Περαιτέρω οδηγίες για την υποβολή αίτησης και οργάνωση της δράσης θα γίνει με προσωπική επικοινωνία του Τμήματος με κάθε σχολική μονάδα που θα δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει.