Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συμμετέχει με 3 υποψηφιότητες στα βραβεία Bravo Sustainability dialogue & awards, στις κατηγορίες Bravo Governance και Bravo Environment.

Επιλέγοντας τον σύνδεσμο https://bravo.sustainable-greece.com/gr/voting-by-organization/dhmos-ellhnikoy-argyroypolhs.500.html?fbclid=IwAR0az_tmgvWkVmffJE9a8oQYHDt75-bL4jGMHE8bM_9b6GMpoM5IUan5tE0 μπορείτε να βαθμολογήσετε τις καινοτόμες καλές πρακτικές του Δήμου και συγκεκριμένα:

 

1η Υποψηφιότητα

«Ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων για Παιδικά Πάρτι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης»

Με την λειτουργία ηλεκτρονικών πλατφορμών ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης είναι πρωτοπόρος στην ψηφιακή μετάβαση του δημοσίου τομέα. Εκατοντάδες δημότες μπορούν καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου να πραγματοποιούν την κράτησή τους.

 

2η Υποψηφιότητα

Παραμυθούπολη Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Τα παιδιά διασκεδάζουν σε ένα νέο χώρο με καινούργια όργανα.  Η επιλογή του εξοπλισμού και ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έχει γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την ίδια ώρα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Πρόκειται για έναν υποδειγματικό χώρο παιχνιδιού, ως προς την ασφάλεια, τα ποιοτικά, λειτουργικά και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, σε σχέση πάντοτε με τις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας.

 

3η Υποψηφιότητα

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση στα σχολεία του Δήμου μας και φορείς: Ξεκλειδώνοντας το σεντούκι του εθελοντισμού!!!

Ο Δήμος μας επενδύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και όχι μόνο, για τη διαδικασία της πρόληψης και του σχεδιασμού, έννοιες πολύ σημαντικές ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που γίνεται ολοένα επιτακτική ανάγκη λόγω της κλιματικής κρίσης.

 

Η ψηφοφορία του κοινού παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 10 Νοεμβρίου! Ελάτε να αναδείξουμε τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον! Πάρτε μέρος στον μεγαλύτερο κοινωνικό διάλογο για τη βιώσιμη ανάπτυξη, αξιολογήστε τις δράσεις συμμετέχοντας ενεργά.