Με την συγκλονιστική συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας, έγινε το απόγευμα της Κυριακής, 11 Δεκεμβρίου στις 18:00 η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων μας!

Μηνύματα αγάπης, ενότητας, αλληλεγγύης και χιλιάδες ευχές για γιορτές με υγεία και χαρές σε κάθε οικογένεια έστειλε ο Δήμος μας με την λαμπρή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Δημαρχείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε, στο κατάμεστο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» με ένα εκπληκτικό ρεσιτάλ πιάνου από τον ταλαντούχο και λαμπερό Στέλιο Κερασίδη, που μάγεψε μεγάλους και μικρούς. Απολαύσαμε δικές του συνθέσεις αλλά και γνωστές επιτυχίες μεγάλων και σπουδαίων Ελλήνων συνθετών.

Επί σκηνής εμφανίστηκε επίσης ο βιολιστής Ιωάννης Νικολής σε μια μουσική συνύπαρξη με τον πιανίστα Στέλιο Κερασίδη.

Ο μικρός στην ηλικία αλλά σπουδαίος Στέλιος Κερασίδης υπήρξε ένα καλό πρότυπο για τα παιδιά μας που παρακολούθησαν μαγεμένα, καταχειροκροτώντας μετά από κάθε άκουσμα.

Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στην πλατεία όπου συναντήσαμε τον Άγιο Βασίλη στον μεγάλο και φωτισμένο θρόνο του να μοιράζει απλόχερα δώρα στα παιδιά μας, χαρίζοντας ευτυχισμένες στιγμές και αμέτρητες φωτογραφίες.

Πριν τη φωταγώγηση του Δέντρου, στην πρόσοψη του Δημαρχείου παρουσιάστηκαν animation με Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο και μηνύματα και παρέτειναν την αγωνία για την αντίστροφη μέτρηση.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, καλωσόρισε τους συμπολίτες μας και τους ευχήθηκε οι γιορτές αυτές να τους χαρίσουν υγεία, ευτυχία, τύχη και δύναμη. Με αφορμή την παρουσία του ταλαντούχου Στέλιου Κερασίδη, ο Δήμαρχος εξήρε τα Πολιτιστικά Τμήματα που έχει ο Δήμο μας και τόνισε πως ανάμεσά μας μπορεί να βρίσκονται κι άλλα ταλαντούχα παιδιά, τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους μέσα από τον πολιτισμό που προάγει ο Δήμος.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… Όλοι μαζί, με μια φωνή, έδωσαν το σύνθημα και τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας άναψαν, με πολύ χορό και μουσική.

Στη σκηνή ανέβηκαν και πήραν τη μουσική σκυτάλη, οι Rec απογειώνοντας τη διασκέδαση με εορταστικά τραγούδια και δικές τους γνωστές επιτυχίες!

Επενδύουμε στον πολιτισμό, στη νέα γενιά μας και σας καλούμε και αυτές τις γιορτές να περάσουμε μαγικά και αγαπημένα!

Χρόνια Πολλά Ελληνικό Αργυρούπολη!

Καλές γιορτές σε όλους!