Μια γιορτή αφιερωμένη στη μουσική, την έκφραση και τη δημιουργικότητα ετοιμάζει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λ. Κύπρου 68), μέσα από την παρουσίαση του «Music in Motion – Η Μουσική σε Κίνηση» του Τμήματος Musical Theatre του Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού – Αργυρούπολης «Γ. Μιχαλακέας».
Οι μαθητές πιάνου, τραγουδιού και Musical Theatre ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση που συνδυάζει ήχο, κίνηση και θεατρική έκφραση, παρουσιάζοντας στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, φαντασία και καλλιτεχνική ζωντάνια, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας Stacy Koulouris.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση που αναδεικνύει τη δημιουργική δύναμη της μουσικής και τη χαρά της συμμετοχής.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

