Κατακόκκινες καρδιές κοσμούν κεντρικά και μη σημεία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και γεμίζουν με την αγάπη μας για το συνάνθρωπο.

Τα πλαστικά καπάκια βρίσκουν τη θέση τους, μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, καθώς συλλέγονται και προορίζονται για ανακύκλωση.

Ανταποδοτικά, λαμβάνουμε αναπηρικά αμαξίδια και λοιπά είδη για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

“Είμαστε ευτυχείς που οι καρδιές μας γεμίζουν από το απόθεμα της αγάπης σας. Η κοινωνία μας έχει να ζήσει καλύτερες ημέρες, αφού οι συμπολίτες μας συνδράμουν στο διπλό σκοπό της ανακύκλωσης και της προσφοράς”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

“Η καρδιά της ανακύκλωσης χτυπάει και στο Δήμο μας για διπλό σκοπό, αφού από τη μία επιβεβαιώνει την αγάπη μας για το περιβάλλον και από την άλλη προσφέρει ανταποδοτικά οφέλη σε συμπολίτες μας με αναπηρία. Η δράση, έχει ήδη αγκαλιαστεί από όλους μας, αλλά η προσφορά μας συνεχίζει και είναι διαρκής”, τονίζει η Αντιδήμαρχος Οικολογίας και Κλιματικής Αλλαγής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Ελίνα Αλεξίου.

Άλλη μια κίνηση που εντάσσεται στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της ανακύκλωσης, αλλά και μια κίνηση προσφοράς σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Οι καρδιές της πόλης μας χτυπούν στα σημεία:

Ελληνικό
1. Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
2. 129 Αγία Παρασκευή

Αργυρούπολη
1. Πλατεία Βάρναλη
2. Πλατεία Ανεξαρτησίας (208)
3. Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης

Προσεχώς επεκτείνεται η αγάπη μας και σε άλλα σημεία της πόλης, τα οποία θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

#LivingGreen
#GreenDreams
#inlovewithmytown
#happyvalentinesday
#valentinesday
#inlove
#love
#athens
#Greece
#elliniko
#Argyroupoli