👉Μια παράσταση γεμάτη ευαισθησία, αλήθεια και μηνύματα για μικρούς και μεγάλους παρουσιάζει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης το Σάββατο 23 Μαΐου 2026 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη.
✔️Η αγαπημένη συγγραφέας Ζωρζ Σαρή, μέσα από το έργο «Τα στενά παπούτσια», ξετυλίγει μια τρυφερή ιστορία γύρω από τα όνειρα, τις δυσκολίες της παιδικής ηλικίας, τη δύναμη της οικογένειας και τη σημασία της αγάπης και της αποδοχής. Με χιούμορ, συγκίνηση και ζεστασιά, το έργο αγγίζει διαχρονικά ζητήματα που εξακολουθούν να μιλούν στις καρδιές των παιδιών, αλλά και των ενηλίκων.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Αθανασία Καλογιάννη, μεταφέροντας στη σκηνή έναν κόσμο γεμάτο εικόνες, συναισθήματα και στιγμές που θυμίζουν πως οι πιο απλές ιστορίες συχνά κρύβουν τις μεγαλύτερες αλήθειες.
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης συνεχίζει να στηρίζει ποιοτικές θεατρικές παραγωγές για παιδιά και οικογένειες, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να έρχεται σε επαφή με σημαντικά έργα της ελληνικής λογοτεχνίας και του θεάτρου.
❗️❗️ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
❗️❗️❗️Οι προσκλήσεις είναι δωρεάν και θα διατίθενται αποκλειστικά σε δημότες και κατοίκους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης (με επίδειξη ταυτότητας και λογαριασμού ΔΕΚΟ), από το Δημοτικό Ωδείο (Κύπρου 97 & Χρ. Σμύρνης), Δευτέρα 18/5 & Τρίτη 19/5, ώρες 18:30 – 20:00.
Τηλ. επικοινωνίας: 213 20 26 001-004 (πρωινές ώρες)

