Ολοκληρώθηκε η παράδοση του πασχαλινού πακέτου αγάπης από το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης σε όλους τους πολίτες που ανήκουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στα συσσίτια και σε όσους έχουν ζητήσει βοήθεια μέσα από τη γραμμή δημότη «15415».

Και από το φετινό πασχαλινό τραπέζι δε θα λείψουν από κανέναν, όλα τα αναγκαία αγαθά για να χαρούν μικροί και μεγάλοι τις γιορτινές ημέρες.

Σημαντική ποσότητα σε κρέας, τσουρέκια, κρασί, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά είναι μερικά από τα προϊόντα που περιλαμβάνει το πασχαλινό πακέτο που δίδεται συμπληρωματικά με τις υφιστάμενες παροχές σε περίπου 500 οικογένειες (πλέον των 1.500 δικαιούχων) κυρίως στα παιδιά!

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Κοινωνική Υπηρεσία, τους συμπολίτες μας και τους εθελοντές που προσφέρουν κάθε φορά τα μέγιστα με αλληλεγγύη και αγάπη και ευχήθηκε από καρδιάς «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε κάθε οικογένεια!».

«Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε μια πόλη αλληλεγγύης που αγαπά το συνάνθρωπο και το δείχνει», τονίζει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος που είχε την ευθύνη του συντονισμού της δράσης.