Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης μπήκε και  επίσημα η δημοτική  μας συγκοινωνία που  αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα της διοίκησης μας και  εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο του 2015.

Στην αρχή λειτούργησε με μισθωμένα λεωφορεία από τον ΟΑΣΑ, στη συνέχεια όμως πιστοί στη δέσμευσή μας προς τους συμπολίτες μας ότι θα τη βελτιώνουμε συνεχώς, αγοράσαμε τρία υπερσύγχρονα λεωφορεία το 2017.

Δεν μείναμε εκεί όμως. Δεν αφήσαμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Είμαστε η Διοίκηση που μπήκε δυναμικά στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση πέντε ηλεκτρικών λεωφορείων προκειμένου να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τη δημοτική μας συγκοινωνία, να εξοικονομήσουμε πόρους, να φέρουμε νέα δεδομένα στην φιλική μετακίνησή μας μέσα στην πόλη. Αυτό  συνεπάγεται μηδενική χρήση καυσίμων, 220 χιλιόμετρα αυτονομία και πάνελ για αυτοφόρτιση.

Έχουμε φτάσει πλέον τους 20.000 επιβάτες μηνιαίως  που μετακινούνται δωρεάν και στις τρεις γραμμές, με πρώτους τους συνταξιούχους αλλά και τους μαθητές μας. Σημαντική παρέμβαση και η διαδρομή του Σαββάτου  που προστέθηκε  και  εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας στα  ψώνια τους.

Καλορίζικα και καλοτάξιδα!