Με περισσότερες από 70 αιτήσεις συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου το πρώτο summer party νεολαίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στην καρδιά της πόλης μας, την πλατεία Βάρναλη.
Νέα παιδιά, με διάθεση για συμμετοχή, όρεξη για προσφορά και συμβολή στις δράσεις της πόλης μας, γιόρτασαν μαζί μας την έναρξη του καλοκαιριού και έδωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη γιορτή μας! Διπλή η χαρά μας, αφού είχαμε την ευκαιρία να ευχηθούμε και για τα γενέθλια του Δημάρχου μας σβήνοντας την τούρτα έκπληξη!
Ευχαριστούμε όλους όσοι συμπληρώσατε τις αιτήσεις και όλους όσοι ήρθατε και ομορφύνατε με τον χορό, το τραγούδι και το μεράκι σας τη βραδιά μας. Εγκάρδια ευχαριστώ στους χορηγούς μας:
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχό μας Γιάννη Κωνσταντάτο που πάντα στηρίζει τις δράσεις μας, καθώς και τον Αλέξανδρο, την Αλεξάνδρα, την Άρτεμις και τον Θοδωρή, την ομάδα που συνέβαλε στη διοργάνωση της όμορφης αυτής βραδιάς.
Στόχος μας να ενισχύσουμε τη συμμετοχή των νέων στα κοινά και στις δράσεις της πόλης μας, απολαμβάνοντας τις σύγχρονες υποδομές της.
Καλό καλοκαίρι!!!!