Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης καλεί τους δημότες που ανήκουν σε Ευάλωτες Ομάδες Πολιτών και διαβιούν σε κατοικίες που γειτνιάζουν με το περιαστικό δάσος, ξεκινώντας από τα όρια με την Ηλιούπολη βόρεια: Γοργοποτάμου, Μιχαλακοπούλου, Διγενή Ακρίτα, Κιάφας, Επτανήσου, Αριστάρχου, Μιλήτου, Αθ. Διάκου και τελειώνει στην Παλαιολόγου στα ανατολικά όρια με τη Γλυφάδα να παρέχουν στοιχεία, εφόσον το επιθυμούν για να καταγραφούν στο Μητρώο Ευάλωτων Ομάδων.

Το Μητρώο αυτό είναι απαραίτητο για την έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίησή τους από την Δημοτική Αρχή σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών, για λόγους προστασίας από εξελισσόμενη ή επικείμενη καταστροφή εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, σύμφωνα με το άρθρ. 23 παρ.4 του Ν.4662/2020 και τις οδηγίες του υπ αριθμ. Α1161/18/04/2023 εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Καλούμε, λοιπόν, τα ίδια τα άτομα που ανήκουν σε αυτές τις Ευάλωτες Ομάδες και διαβιούν σε κατοικίες που γειτνιάζουν με το περιαστικό δάσος, ή οι προσωπικοί τους βοηθοί ή τα άμεσα συγγενικά τους να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν είτε στο Πρωτόκολλο (ηλεκτρονική διεύθυνση: protokollo@elliniko-argyroupoli.gr) του Δήμου είτε στο Κέντρο Κοινότητας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ