Ημερίδα με θέμα την «Ψυχική και Σωματική Βία στα παιδιά και τους εφήβους» διοργάνωσε, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, η Διεύθυνση Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, και το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.

Εισηγητής ήταν ο Ψυχίατρος – Διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και Συγγραφέας Δημήτρης Σούρας.

Στόχος της ημερίδας ήταν η διαδραστική ενημέρωση για την ψυχική και σωματική βία που ασκείται στα παιδιά και τους εφήβους από τα περιβάλλοντα που αλληλοεπιδρούν.

Χαιρετισμό κατά την έναρξη της ημερίδας απηύθυναν ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Βαγγέλης Νικοθόδης.

Παρόντες στην ημερίδα ήταν επίσης η Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρα Αφεντάκη και ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατσαγώνης Θωμάς.

Η ημερίδα που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» ήταν δωρεάν και την παρακολούθησαν μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας.