Υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για να παραλάβετε δωρεάν τον κάδο οικιακής κομποστοποίησης

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα διαχείρισης βιοαποβλήτων, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ενεργά στο πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης στην πόλη μας!

Η οικιακή κομποστοποίηση είναι μία εύκολη και φυσική διαδικασία μετατροπής των υπολειμμάτων τροφών σε κόμποστ στον κήπο σας. Το κόμποστ μπορεί επιτόπου να χρησιμοποιηθεί ως εδαφοβελτιωτικό.

Εάν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε και κατοικείτε σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία με κήπο, μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tinyurl.com/5n7r9upj

Τα νοικοκυριά που πληρούν τις προϋποθέσεις θα παραλάβουν δωρεάν κάδο οικιακής κομποστοποίησης καθώς και οδηγίες κομποστοποίησης.

«Ένας μόνιμος σύμμαχος σε κάθε νοικοκυριό της πόλης μας ρίχνεται στη μάχη της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης, συμβάλλοντας σε μια πιο καθαρή και πιο όμορφη γειτονιά. Η σωστή χρήση του καφέ κάδου θα βοηθήσει όχι μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην εξοικονόμηση δημοτικών πόρων, με μειωμένα τέλη ταφής στη χωματερή», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Εργαζόμαστε καθημερινά για μια πιο καθαρή πόλη και ανθρώπινη πόλη και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζονται όλοι. Χωρίς τους δημότες μας δε θα μπορέσουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα γι’ αυτό και μαζί με τον κάδο οικιακής κομποστοποίησης θα δίνονται και οδηγίες για την ορθή χρήση του», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός.

Για διευκρινίσεις και απορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλ: 2132026043, 2132026000 και ώρες 08:00-14:00.

Μαζί αλλάζουμε την πόλη μας!

Οδηγίες οικιακής κομποστοποίησης