Πλατύφυλλα & βραδύκαυστα δένδρα, όπως βελανιδιές, κουτσουπιές, χαρουπιές και οξιές, φυτεύτηκαν στον Υμηττό μας, την Κυριακή 19 Μαρτίου, στη νέα δράση αναδάσωσης που πραγματοποίησε ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Οι εθελοντές βρήκαν όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως φτυάρια, τσάπες, γάντια, κ.ο.κ. στο σημείο συνάντησης και η προετοιμασία για το άνοιγμα των λάκκων είχε γίνει  νωρίτερα από το Δήμο.

Τα δέντρα αγοράστηκαν με το χρηματικό έπαθλο της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Masked Singer», το οποίο προσφέρθηκε για την ενίσχυση των περιβαλλοντικών δράσεων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι τα ίδια τα παιδιά κυριολεκτικά παίρνουν το βουνό στα χέρια τους. Εκατοντάδες συμπολίτες μας – μαθητές, γονείς, παππούδες και εθελοντές έδωσαν δυνατό παρών. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε και αποδεικνύουμε ότι το δάσος μας ανήκει και έχουμε την υποχρέωση να το διατηρήσουμε, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, τονίζοντας ότι η συμμετοχή των σχολείων και φορέων της πόλης μας ήταν πραγματικά συγκλονιστική. «Ευχαριστώ θερμά όλους για την συμμετοχή τους και ιδίως τα παιδιά μας  και τους γονείς τους που με τόση αγάπη συμμετείχαν και ” πήραν ” κυριολεκτικά το βουνό στα χέρια τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.