Με τη δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Παρουσία πλήθους πιστών, μικρών και μεγάλων, καθώς και εκπροσώπων της Διοίκησης του Δήμου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αργυρούπολη εψάλη η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια ο αγιασμός των υδάτων τελέστηκε έξω από τον Ιερό Ναό.

Επόμενος σταθμός το Κολυμβητήριο της πόλης μας, όπου έγινε ο Αγιασμός των Υδάτων με ρίψη του Τιμίου Σταυρού στην πισίνα! Ευλογία έλαβαν τα παιδιά – κολυμβητές αλλά και τα παιδιά ΑμεΑ!

Τρίτος σταθμός αλλά με βαρύνουσα σημασία στην παραλία μας, στον Άγιο Κοσμά. Πρώτη χρονιά που στο τμήμα της παραλίας που αποδίδεται στο Δήμο μας, τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων μαζί με τον ΕΝΟΑ.

Σε λίγο καιρό εκεί ο Δήμος μας θα έχει το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του και ο ΕΝΟΑ τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα αθλούνται χιλιάδες κόσμου!

«Αγάπη και Φώτιση σε όλο τον κόσμο! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια τελέστηκαν τα Θεοφάνεια και έγινε αγιασμός των υδάτων με ρίψη του τιμίου σταυρού στην θάλασσα, στο ύψος της παραλίας μας στον Άγιο Κοσμά!», τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.