Για την επιτυχή εφαρμογή πολιτικών «Πράσινης Μετάβασης και Κυκλικής Οικονομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος έλαβε μια ακόμη τιμητική βράβευση από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Μιχάλης Χρηστάκης απένειμε αυτοπροσώπως το βραβείο, στο πλαίσιο της 2ης Attica Green Expo, που διεξήχθη στο Παλαιό Φάληρο από τις 24 έως τις 27 Μαΐου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και διοργανώθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», την Forum Training & Consulting και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Κωνσταντάτος εστίασε στον Υμηττό και τις πολιτικές προστασίας του μέσα από τον ΣΠΑΥ καθώς και την αξιοποίηση της τεχνολογίας με την εφαρμογή του «Smart Υμηττός» που ξεκινά την υλοποίησή του.
«Αυτές οι καλές πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται και αποτελούν μοντέλο τεχνογνωσίας που υιοθετούν κι άλλοι Δήμοι ανά την Ελλάδα, αναγνωρίστηκαν για μια ακόμη φορά και ο ΣΠΑΥ συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθεια για την προστασία του δασικού μας πλούτου.
Ευχαριστώ θερμά την Πανελλήνια Ένωση «Κλεισθένης», τον Πρόεδρο της Μιχάλη Χρηστάκη και φυσικά όλους εκείνους που συντελούν στο να μένει ο Υμηττός μας ο πράσινος πνεύμονας που τόσο έχουμε ανάγκη. Συνεχίζουμε δυναμικά!», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντάτος.

Την έκθεση επισκέφθηκαν επίσης από το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Αντωνόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός και Οικονομικών Γιώργος Καλιντέρης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Συντήρησης Πόλης Λάζαρος Τογρίδης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Θωμάς Κατσαγώνης.