Πολυπληθής ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής Ελληνικού στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής με θέμα τις παρεμβάσεις στην περιοχή, το απόγευμα της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.

Σε πολύ καλό κλίμα, οι συμπολίτες μας άκουσαν και παρακολούθησαν την παρουσίαση με βίντεο κατά την οποία ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης επεξηγούσε τα οικόπεδα που απέκτησε μετά από αγώνες και διαπραγματεύσεις του, ο Δήμος μας εντός της επένδυσης καθώς και το τι προβλέπεται να δημιουργηθεί προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της υφιστάμενης περιοχής αλλά και αυτής που δημιουργείται ως επέκταση της.

Κατά τη διαδραστική συζήτηση τέθηκαν επί τόπου προτάσεις και οι συμπολίτες μας έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για το αύριο της γειτονιάς μας.

Ως Δήμαρχος διαμήνυσε για μια ακόμα φορά ότι πάντα μιλάει με τους συμπολίτες του όταν έχει σημαντικά θέματα να τους ανακοινώσει τα οποία δεν είναι ευχές και προσχέδια υποθετικά, αλλά ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα.

Δόθηκε η ευκαιρία να καταρριφθούν μύθοι και παραφιλολογίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Η δημοτική αρχή ένιωσε ιδιαίτερη χαρά καθώς μεταξύ των συμπολιτών μας ήταν και ενεργοί δημότες που ασχολούνται με τα κοινά και είχαμε την δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις σε γόνιμο περιβάλλον.

Παράλληλα συζητήθηκαν και ζητήματα καθημερινότητας.