Βραβείο για την προσφορά της έλαβε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, στις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Π.Α.Ρ.Ο.Ν. την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου.

Το βραβείο για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος, Συντήρησης Πόλης & Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός και την βράβευση πραγματοποίησε ο Έλληνας ολυμπιονίκης και πρώην αθλητής της άρσης βαρών κ. Βαλέριος Λεωνίδης.

Ο κ. Βασίλης Κρητικός δήλωσε: «Στον Δήμο μας, εκεί ψηλά στον Υμηττό, συντελείται ένα μικρό θαύμα. Με την βούληση του Δημάρχου μας Γιάννη Κωνσταντάτου γεννήθηκε το 2015 η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, η οποία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει το βουνό μας αλώβητο.
Κανάμε πράξη το «εμείς», και δημιουργήσαμε μια ισχυρή συμμαχία, για την προστασία του βουνού μας και αυτό το οφείλουμε στους Εθελοντές μας».

Από το χώρο του αθλητισμού απονεμήθηκαν βραβεία: στον παλαίμαχο διεθνή παίκτη και προπονητή βόλεϊ κ. Στέλιο Προσαλίκα, στον ποδοσφαιριστή και ποδοσφαιρικό τεχνικό διευθυντή κ. Νίκο Νταμπίζα και στον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκο Παππά.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) είναι ένας σύλλογος που στόχο έχει την πολυεπίπεδη στήριξη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και σωματείων της χώρας.

Όραμά του είναι η στήριξη μέσω της αυτοχρηματοδότησης ώστε τα σωματεία να μπορούν να αναπτύσσονται, να αποκτούν αυτονομία και να οδηγούν τις ομάδες και τους αθλητές τους σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Img 8317 Img 8325 Img 8323 Img 8319 Img 8320 Img 8318