Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβε χώρα εβδομαδιαία δράση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για την ενημέρωση της Διαλογής στην Πηγή των βιοαποβλήτων και τη λειτουργία του καφέ κάδου βιοαποβλήτων.

Η δράση επικεντρώθηκε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Κλιμάκιο του Δήμου επισκέφθηκε τα νοικοκυριά της περιοχής και παρέδωσε το απαραίτητο υλικό (μικροί κάδοι 10 lt, βιοαποδομήσιμες σακούλες, οδηγίες χρήσης και ενημερωτικό υλικό).

Παράλληλα, ο Δήμος έστησε περίπτερο σε κεντρικά σημεία της περιοχής (ιερός ναός Αγίας Βαρβάρας, πλατεία Χρ. Σμύρνης) στο οποίο οι κάτοικοι μπορούσαν να ενημερωθούν για την διαλογή στην πηγή των βιοαποβλήτων αλλά και να παραλάβουν το σχετικό υλικό αλλά και να ενημερωθούν για τις σχετικές δράσεις του Δήμου.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής ήταν εντυπωσιακή, μιας και πάνω από 350 νοικοκυριά έλαβαν τον σχετικό εξοπλισμό και τις οδηγίες. Για μια ακόμα φορά οι δημότες της πόλης μας απέδειξαν το υψηλό επίπεδο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης τους!

Το επόμενο διάστημα ο Δήμος θα συνεχίσει με σταθερά βήματα την ανάπτυξη του δικτύου καφέ κάδου για την ενίσχυση της Διαλογής στην Πηγή των βιοαποβλήτων με τελικό στόχο να καλύψει όλη την περιοχή ευθύνης του.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι κάτοικοι δεν έχουν λάβει το σχετικό εξοπλισμό, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο στα τηλέφωνα: 2132026061

Περισσότερες πληροφορίες για την διαλογή στην πηγή των βιοαποβλήτων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα:

https://www.elliniko-argyroupoli.gr/perivallon-politiki-prostasia/kafe-kados/