Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στα σχολεία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και τα παιδιά ξεκίνησαν επίσημα τη νέα μαθητική χρονιά γεμάτα όρεξη και ενθουσιασμό.

Κοντά στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, δίδοντας τις ευχές τους για μια καλή και παραγωγική σχολική χρονιά και δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της διοίκησης σε θέματα παιδείας, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Με αυτοπρόσωπη παρουσία σε σχολεία της πόλης, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή φώτιση στα παιδιά, να είναι γερά και όλοι – γονείς, εκπαιδευτικοί και Δήμος – θα βρίσκονται όπως κάθε φορά στο πλευρό τους.

Στο κατά τόπους χαιρετιστήριο μήνυμά της η Δημοτική Αρχή εστίασε σε όλα όσα έχουν συντελεστεί κατά τη διάρκεια της δημοτικής θητείας και τα οποία έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στο να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν οι σχολικές μονάδες του Δήμου.

Επίσης, τονίστηκε ότι η προσπάθεια δε σταματά ποτέ καθώς η παιδεία είναι ένας συνεχής αγώνας για την δημοτική αρχή που έχει θέσει ως προτεραιότητά της την ασφάλεια και την διαρκή βελτίωση των σχολικών μονάδων.

«Αγιασμός στα σχολεία μας και ολόψυχα ευχόμαστε στα παιδιά  και τους εκπαιδευτικούς μας καλή και δημιουργική χρονιά με φώτιση και υγεία. Το χαμόγελό τους είναι για εμάς ένα μήνυμα αισιοδοξίας  και ελπίδας να συνεχίσουμε τον αγώνα για τα σχολεία μας», τόνισε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις σχολικές μονάδες τόσο από τους διευθυντές όσο και από τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων αναγνωρίστηκε η άψογη συνεργασία με τον δήμο και όλοι ευχήθηκαν να συνεχιστεί αυτή καθώς συμβάλλει στο καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά.