Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τίμησε ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις δύο Δημοτικές Ενότητες, Ελληνικού και Αργυρούπολης με πολύ μικρή διαφορά ώρας προκειμένου ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να καμαρώσουν το σύνολο των παιδιών της πόλης.

Στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης. Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας έγινε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Φώτη Ιασωνίδη. Μαθητές, σύλλογοι και φορείς της πόλης παρήλασαν επί  της Λ. Ιασωνίδου.

Στη Δημοτική Ενότητα Αργυρούπολης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και η κατάθεση στεφάνων έγινε στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Η εκφώνηση του  Πανηγυρικού της Ημέρας έγινε από την Αντιδήμαρχο Νεολαίας και Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Ελίνα Αλεξίου. Με την παρέλαση επί της Λ. Μαρίνου Γερουλάνου ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις.

«Τα νιάτα μας, η νεολαία μας, μας γέμισαν και φέτος με υπερηφάνεια! Τα καμαρώσαμε στην παρέλαση και νιώσαμε ρίγη συγκίνησης, έχοντας στο νου μας ξανά, τις ηρωικές στιγμές που έχει περάσει η χώρα μας και τους ήρωες της που έχουν γράψει ιστορία και μας εμπνέουν μέχρι και σήμερα! Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που για μια ακόμη χρονιά μας κάνουν περήφανους. Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, τιμάμε τους προγόνους μας και αγαπάμε την πατρίδα μας. Δόξα και τιμή στο 1821! Αθάνατοι οι ήρωες μας! Χρόνια πολλά σε όλους!, τόνισε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.